Мухамед от пловдивския квартал Прослав е загиналият пешеходец на пътя за

...
Мухамед от пловдивския квартал Прослав е загиналият пешеходец на пътя за
Коментари Харесай

Часове преди фаталния инцидент край Оризаре Мухамед изпаднал в криза и повече никой не го видял

Мухамед от пловдивския квартал " Прослав " е починалият пешеходец на пътя за Пещера. Припомняме, че край Оризари бе премазан човек, а лидерът на автомобила избяга. Пешеходецът почина на място.

50-годишният мъж с прякор Мýхата от години е с влошено психологично здраве. В събота изпаднал в рецесия и татко му повикал кола за спешна помощ и полиция. След обзор, медиците са транспортирали Мухамед в центъра за психологично здраве. Там обаче късно вечерта мъжът съумял да избяга. Тръгнал по шосето и по този начин се е стигнало до съдбовния случай, написа trafficnews.bg.

По информация на очевидци, жертвата е вървяла в средата на платното. Нямал е никакви сигнализации или светлоотразителна жилетка. Бил е с тъмни облекла и доста водачи са го забелязали чак когато са били на една кола разстояние от него.

В неделя родителите на Мýхата били извикани в Съдебна медицина за различаване на тялото.

„ Беше спокоен и мирен. Често седеше на кафето и го черпехме. Дни преди случая не беше на себе си. В събота обаче нещо стана и той изпадна в рецесия. Тогава татко му не съумя да го усмири и повика лекарите. Повече не видяхме Мýхата. В понеделник разбрахме от околните му, че е жертвата на пътя за Пещера”, споделя пред наш кореспондент гражданин на квартала.

Към момента към момента не е открит автомобилът, блъснал и умъртвил Мухамед.

Няколко коли в Пловдив са били конфискувани при акция на полицията. Криминалисти са наблюдавали по камери преминаващите по пътя коли в интервала, съгласно които е станал случая. Всеки автомобил е проследен по номер до адреса на притежателя.

След като е бил блъснат мъжа, през тялото му са минали и няколко транспортни средства, които заради неосветеното място, не са го видели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР